رسیدگی به دندان ها یکی از کارهای اصلی مهاجرین و مسافرین خارج از کشور است. با توجه به زیاد شدن تعداد مهاجرین از ایران، هر روز تعداد بیشتری از مراجعین ما با محدودیت زمانی برای درمان دندان هایشان روبه رو هستند. داشتن دندان های زیبا و سالم نیازمند طرح درمانی یکپارچه است. شاید بتوان سرعت اکثر درمان ها را افزایش داد. ایمپلنت های بیست و یک روزه برای مهاجرین و یا کسانی که محدودیت زمانی دارند، بسیار مناسب است. رسیدگی به دندان ها، یکی از درمان های مهم پیش از مهاجرت است. در این مقاله میخواهیم درباره این روش درمان برایتان بگوییم تا با جزییات آن آشنا شوید.
ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت پین هایی هستند که به نام فیکسچر نیز شناخته میشود. پین، تیتانیوم خالصی است که سازگار با بافتهای بدن است. پزشک متخصص، پین را درون استخوان فک با جراحی قرار میدهد. در مرحله بعدی دندان بر روی پین قرار میگیرد. ایمپلنت دندان، یکی از مدرن ترین و بهترین روش هایی است که با آن میتوانید جای خالی دندان را پر کنید. در این روش لازم نیست نگران آسیب به لثه باشید. همچنین تفاوتی میان دندان ایمپلنت با دندان طبیعی وجود ندارد. اگر از این دندانها به درستی مراقبت کنید، خراب نخواهند شد. دندان ایمپلنت همانند دندان معمولی نیاز به مراقبت دارد. برای اطلاعات بیشتر این مقاله را مطالعه کنید: ایمپلنت دندان
ایمپلنت فوری
حتما در سرچ های خود با این کلمه برخورد کرده اید. ایمپلنت فوری ترجمه فارسی fresh socket است. در روش ایمپلنت فوری بلافاصله بعد از کشیدن دندان، ایمپلنت در جای خود قرار می گیرد. در واقع در روشی که کشیدن دندان و جاگذاری پین ایمپلنت همزمان انجام می شود، ایمپلنت فوری می گوییم. اگرچه انجام قطعی این روش به شرایط دندان و لثه مراجع نیز بستگی دارد. اما به طور کلی اگر قصد ایمپلنت دارید، پیشنهاد ما ایمپلنت فوری است. چرا که در این روش فک و شکل دیگر دندان ها آسیب کمتری می بیند. در این مقاله می توانید به طور کامل درباره ایمپلنت فوری بخوانید: ایمپلنت فوری
ایمپلنت یک روزه
ایمپلنت یک روزه وجود ندارد! این عبارت، اصطلاحی است که این روزها باب شده است و در وب سایت های زیادی از آن سخن می گویند. اما واقعیت این است که در یک روز امکان اینکه دندان نهایی و پین روی فک کار گذاشته شود وجود ندارد. ایمپلنت یک روزه در واقع همان ایمپلنت فوری است. ممکن است در روزی که دندان خود را می کشید، یک پروتز موقت روی پین کار گذاشته شود تا اعتمادبنفس مراجع از نبود دندان پایین نیاید. اما باید بدانید که ایمپلنت یک روزه بدون مراجعت دوباره به دندانپزشکی وجود ندارد. اما اگر شخصی نیاز به ایمپلنت سریع دندان خود داشته باشد چه راهکاری وجود دارد؟ چگونه می توان در کمترین مدت زمان دندان از دست رفته را جایگزین کرد؟ در ادامه مطلب درباره سریع ترین روش ایمپلنت برای شما خواهیم گفت.
ایمپلنت با سریع ترین زمان ممکن یا ایمپلنت 21 روزه
ایمپلنت 21 روزه، سریع ترین روش برای جایگزینی دندان است. معمولا مهاجرینی که برای ایمپلنت و یا سلامت کامل فک و دندان های خود اقدام می کنند، ایمپلنت 21 روزه به انها پیشنهاد می شود. در این بخش میخواهیم درباره ایمپلنت های فوری یا 21 روزه برایتان بگوییم.
ایمپلنت های 21 روزه برخلاف ایمپلنت های معمولی شرایطی ویژه دارند. این شرایط ویژه کمک کننده است. جوش خوردن استخوان و ایمپلنت در این حالت سریع تر اتفاق می افتد. ایمپلنت های معمولی، به چهار ماه زمان برای جوش خوردن استخوان و تحویل نهایی نیاز دارند. اما در این روش، متخصصین ما می توانند در طی 21 روز ایمپلنت دندان را به طور کامل انجام دهند.
بسته بندی ایمپلنت معمولی نسبت به ایمپلنت 21 روزه کوچکتر است. ایمپلنت 21 روزه، در داخل یک مایع قرار دارد. هیچ کس درباره فرمالوسیون این مایع اطلاعاتی ندارد. در واقع فرمالوسیون این مواد مخفی است. درمان با آغشته شدن دندان به این مایع تسریع میشود. چرا که مایع این قابلیت را دارد که سلول های استخوان ساز را به سطح ایمپلنت دندان بکشاند. وقتی سلول های استخوان ساز زودتر به سطح ایمپلنت برسند، روند درمان و ساخت استخوان در محل بی دندانی سریع تر می شود. البته که شرایط استخوانی فرد در اجرای این روش مهم است. چرا که قطر و طول خاصی از ایمپلنت در این روش مورد نیاز است.
ایملپنت 21 روزه فوری ترین روش درمان بی دندانی است. این روش بدون درد و بدون مشکل می تواند مهاجرین عزیز را از داشتن دندانی سالم مطمئن سازد.
برای مشاهده گالری تصاویر ایمپلنت دندان کلیک کنید:
قیمت ایمپلنت 21 روزه
در مطب دکتر غزال آرش راد، جراحی ایمپلنتها توسط متخصص جراحی فک و صورت و پروتز توسط متخصص پروتز انجام می شود. در صورتیکه نیاز به جراحی های بازسازی مانند سینوس لیفت باشد هزینه جداگانه دارد.
قطعات ایمپلنت با توجه به برند و کارخانه سازنده قیمت متفاوتی دارد. علاوه بر قیمت قطعات، هزینه دندانپزشک متخصص و هزینه لابراتوار سازنده نیز به هزینه ها اضافه می شود. (جراحی و کاشت ایمپلنت توسط متخصص جراحی و پروتز یا روکش آن توسط متخصص پروتز انجام می شود.) استخوان فرد همواره بستر کاملا مناسب برای کاشت نمی باشد و ممکن است نیاز به جراحی های بازسازی داشته باشد از جمله سینوس لیفت و پودر استخوان و ….